NYVSC  >  Szabadidősport szakosztály
Szabadidősport szakosztály PDF Nyomtatás E-mail
2013. november 18. hétfő, 00:13

A lakossági sport fejlesztéséhez elsősorban a Tiszavasvári úti létesítmény vonzóvá tételével tudunk hozzájárulni. A kondicionáló termünket az év szinte minden napján folyamatosan használták, annak eszközeit a tagdíjbevételből tudtuk karbantartani, javítani és egy-két darabbal gyarapítani. A rendszeresen kocogók száma némi növekedést mutat, tavasztól őszig pedig – főleg az iskolai szünet idején – megugrik, ami azt mutatja, hogy ennek a városrésznek is szüksége van jó színvonalú sportolási feltételekre. A létszám növekedésére kedvezően hat, hogy a pálya használatát továbbra is ingyen biztosítjuk mindenkinek.

Szakosztályunk részeként kezeljük a Triál szakágat, melyet egy ideje már Majoros János egyedül képvisel. A jó színvonalúnak tartott pályánkon rendszeresen edz, a versenyzéshez szükséges pénzügyi forrást saját zsebből, valamint sportági bemutatók bevételeiből teremti elő. A 2013. évi magyar bajnokság elit kategóriájában a II. helyet érte el.

Rajta kívül néhányan próbálkoztak ezzel a sportággal, de valószínű, hogy rendkívül költséges volta és veszélyessége miatt lemondtak a folytatásról.