nemzetkozi sikerek

NYVSC  >  Szabadidősport szakosztály
Szabadidősport szakosztály PDF Nyomtatás E-mail
2013. november 18. hétfő, 00:13

A lakossági sport fejlesztéséhez elsősorban a Tiszavasvári úti létesítmény vonzóvá tételével tudunk hozzájárulni. A kondicionáló termünket az év szinte minden napján folyamatosan használták, annak eszközeit a tagdíjbevételből tudtuk karbantartani, javítani és egy-két darabbal gyarapítani. A rendszeresen kocogók száma némi növekedést mutat, tavasztól őszig pedig – főleg az iskolai szünet idején – megugrik, ami azt mutatja, hogy ennek a városrésznek is szüksége van jó színvonalú sportolási feltételekre. A létszám növekedésére kedvezően hat, hogy a pálya használatát továbbra is ingyen biztosítjuk mindenkinek.

Szakosztályunk részeként kezeljük a Triál szakágat, melyet egy ideje már Majoros János egyedül képvisel. A jó színvonalúnak tartott pályánkon rendszeresen edz, a versenyzéshez szükséges pénzügyi forrást saját zsebből, valamint sportági bemutatók bevételeiből teremti elő. A 2013. évi magyar bajnokság elit kategóriájában a II. helyet érte el.

Rajta kívül néhányan próbálkoztak ezzel a sportággal, de valószínű, hogy rendkívül költséges volta és veszélyessége miatt lemondtak a folytatásról.

 

Legfrissebb HÍREINK

Veres Amarilla sikere Rioban a Paralimpián. 

Veres Amarilla

Kerekes-székes vívónk Veres Amarilla bronzérmet szerzett a párbajtőrözők csapatversenyében és ötödik lett tőr egyéniben. GRATULÁLUNK!

Amarilla és edzője Pákey Béla a Köztársasági Elnöktől a Bronz Érdemkereszt kitüntetést kapta. Veres Amarilla számára a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat a „Pro Cumitatu” kitüntető díjat adományozta.

NYVSC hírességei

tarjanyi vivas1Tarjányi István
1978 október 7-én születtem Kiskunfélegyházán, és egy kis faluban éltem Petőfiszálláson 17 éves koromig a szüleimmel. Egy nővérem van...

Bővebben...
 

Feri AttilaFeri Attila
(Románia, Marosvásárhely, 1968. szeptember 24.) magyar súlyemelő. Romániában ismerkedett meg a súlyemeléssel, klubja a Marosvásárhely SC volt...

Bővebben...

Online látogatók

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Húsz év piros-kékben

NYVSC book borito