nemzetkozi sikerek

NYVSC  >  Női labdarúgó szakosztály
Női labdarúgó szakosztály PDF Nyomtatás E-mail
2013. november 18. hétfő, 00:13

Női csapatunk a 2012/2013-as idényben a megyei Igazgatóság által szervezett keresztpályás bajnokságban vett részt, amelyet torna rendszerben bonyolítottak le. A nyolccsapatos mezőnyt hét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és egy Hajdú-Bihar megyei együttes alkotta. Csapatunk szervezési hiba miatt az első két fordulóról lemaradt. A harmadik fordulótól kezdve egy döntetlen kivételével valamennyit megnyerte csapatunk, mely végül a második helyet szerezte meg.
A játékosok heti három edzésen vettek részt, melynek eredményeként fejlődésük minden téren látható. Többen közülük alkalmassá váltak arra, hogy magasabb bajnoki osztályban folytassák a sportolást, ők átkerültek a Nyírség Női Sport Klub csapatába.
Ez utóbbi ok, és a továbbtanulások miatt gyökeresen megváltozott a csapat személyi összetétele. Módosultak a bajnokság lebonyolításának szabályai is, a 2013/14-es szezont már háromnegyed pályán, heti bajnoki fordulók keretében rendezték. A megfiatalított csapatunk a 9 csapatos mezőny 6. helyén áll, mérlege 2 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség.
Az utánpótlásról a szakvezető folyamatosan gondoskodik, így a csapat működése a távlatokban is biztosított.

 

Legfrissebb HÍREINK

Veres Amarilla sikere Rioban a Paralimpián. 

Veres Amarilla

Kerekes-székes vívónk Veres Amarilla bronzérmet szerzett a párbajtőrözők csapatversenyében és ötödik lett tőr egyéniben. GRATULÁLUNK!

Amarilla és edzője Pákey Béla a Köztársasági Elnöktől a Bronz Érdemkereszt kitüntetést kapta. Veres Amarilla számára a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat a „Pro Cumitatu” kitüntető díjat adományozta.

NYVSC hírességei

tarjanyi vivas1Tarjányi István
1978 október 7-én születtem Kiskunfélegyházán, és egy kis faluban éltem Petőfiszálláson 17 éves koromig a szüleimmel. Egy nővérem van...

Bővebben...
 

Feri AttilaFeri Attila
(Románia, Marosvásárhely, 1968. szeptember 24.) magyar súlyemelő. Romániában ismerkedett meg a súlyemeléssel, klubja a Marosvásárhely SC volt...

Bővebben...

Online látogatók

Oldalainkat 30 vendég böngészi

Húsz év piros-kékben

NYVSC book borito