nemzetkozi sikerek

NYVSC  >  Hírek, események  >  Vívó szakosztály hírei
Vívó szakosztály
Barátságos tőr és kard verseny PDF Nyomtatás E-mail
Szakosztályok - Vívó szakosztály
2014. június 17. kedd, 10:53

A Nyíregyházi Vasutas Sport Club vívó szakosztálya Nyíregyháza és Szatmárnémeti városok közötti kapcsolat további szélesítése céljából tőr és kard fegyvernemben barátságos versenyt rendez.
Időpontja: 2014. június 21. szombat 10.00-18.00 között.
Helyszíne: Benczúr Gyula iskola tornaterme, Nyíregyháza, Kert köz 6.
Az eseményen a két klub 2000-ben született, valamint a fiatalabb sportolói mérik össze tudásukat. A verseny megrendezését, valamint a hozzá szükséges sporteszközök beszerzését a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.

 


Legfrissebb HÍREINK

Veres Amarilla sikere Rioban a Paralimpián. 

Veres Amarilla

Kerekes-székes vívónk Veres Amarilla bronzérmet szerzett a párbajtőrözők csapatversenyében és ötödik lett tőr egyéniben. GRATULÁLUNK!

Amarilla és edzője Pákey Béla a Köztársasági Elnöktől a Bronz Érdemkereszt kitüntetést kapta. Veres Amarilla számára a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat a „Pro Cumitatu” kitüntető díjat adományozta.

NYVSC hírességei

tarjanyi vivas1Tarjányi István
1978 október 7-én születtem Kiskunfélegyházán, és egy kis faluban éltem Petőfiszálláson 17 éves koromig a szüleimmel. Egy nővérem van...

Bővebben...
 

Feri AttilaFeri Attila
(Románia, Marosvásárhely, 1968. szeptember 24.) magyar súlyemelő. Romániában ismerkedett meg a súlyemeléssel, klubja a Marosvásárhely SC volt...

Bővebben...

Online látogatók

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Húsz év piros-kékben

NYVSC book borito